Kinderopvang ZON!

Medewerkers KDV de Zonneburcht

anja zonneburcht blur

Anja de Visser is 22 jaar oud. Ze houdt van winkelen en tv kijken. Ze werkt bij de Zonneburcht en volgt daarbij de opleiding PW3. Ze werkt op de baby-, dreumes-, en peutergroep en heeft het bij alle drie de groepen heel erg naar haar zin. Ze gaat elke dag met plezier naar haar werk om bij de kinderen en haar collega's te zijn.

vief zonneburcht blur

Viev werkt met veel plezier op alle groepen bij de Zonneburcht. Werken bij Zon! is de juiste plek om jezelf te ontplooien. Ze staan open voor alles en bieden heel veel cursussen aan. Buiten zijn in de natuur betekent voor Viev zichzelf opladen. Daarom gaat ze ook graag met de kinderen naar buiten. Zo houdt ze ook erg van gezelligheid en van een dolletje. De Zonneburcht is the place to be om jezelf te uiten!

chantal zonneburcht blur

Chantal van Luit werkt sinds half april 2011 bij de Zonneburcht op de babygroep en heeft het daar onwijs naar haar zin! Ze gaat iedere dag weer met veel plezier naar haar werk om de baby's te vezorgen en lekker te knuffelen. Chantal gaat in haar vrije tijd graag naar de sportschool!

petra zonneburcht blur

Petra Zuidgeest is al 12 jaar werkzaam in de kinderopvang. Sinds april 2011 werkt zij bij ZON!. Werken met kinderen vindt zij erg inspirerend, geen dag is hetzelfde. Daarnaast is zij ook moeder van 2 kinderen. Petra vindt het leuk om te lezen, fitnessen en skieën.

erika zonneburcht blur

Erika is moeder van 3 kinderen en is begonnen met werken bij kinderopvang ZON! op locatie NSO ZON! Sport Delft en heeft ook de tussenschoolse opvang gecoördineerd bij de scholen in Delfgauw. Tegenwoordig is zij werkzaam bij de Zonneburcht op de babygroep. Zij werkt daar met veel plezier en met leuke collega’s.

annemieke zonneburcht blur

Annemieke is moeder van Flo en Kiek en neemt ze met veel plezier mee naar de Zonneburcht! Ze hebben het er heel erg naar hun zin! Annemieke is een echte peuterleidster, en staat dan ook 3 dagen op de peutergroep. Met name het creatief bezig zijn en het buiten spelen vindt zij erg leuk. Vaak als ze lekker in de achtertuin aan het struinen zijn met de kinderen voelt het niet aan als werk; er hangt een gezellige relaxte sfeer.

charlotte sportdelft_blur Charlotte van den Berg is sinds januari 2011 werkzaam bij kinderopvang ZON! In 2008 is ze afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool voor de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Charlotte vindt het erg leuk dat er bij ZON! veel aandacht wordt besteed aan natuur, cultuur en sport en dat ze een activiteitenprogramma creëren op de eigen ideeën van de kinderen. Zelf houdt ze ook erg van de natuur en heeft ze een passie voor dansen, literatuur, koken en muziek. Het mooie is dat ze als werknemer ook heel veel leert van de kinderen zelf zoals: geniet van het moment!
Xandra effect copy Xandra werkte eerst een aantal jaren in de gehandicaptenzorg.  Een nieuwe baan in de kinderopvang bood haar de kans te werken met andere doelgroepen. Dit doet zij inmiddels al bijna 14 jaar. Door Xandra haar ervaring, creativiteit en flexibiliteit is Xandra een aanwinst voor ZON! Van schminken tot een potje voetballen met de jongens, zij doet het allemaal graag!
Bernadet heeft 13 jaar gewerkt op een dagverblijf voor meervoudig gehandicapte kinderen. In 2014 is ze gestart bij ZON als invalkracht op de Zonneburcht waar ze nu vast op de dreumesgroep werkt. In de modder spelen, er opuit met de bolderkar, knutselen, snoezelen, koken of spelen met kosteloos materiaal, niets is te gek bij ZON. Naast haar werk houdt ze van lezen, wandelen en vooral van volleybal waar ze dan ook vele uren in haar vrije tijd aan besteedt.